Μενού
Διαμαρτυρία για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων | ΑΠΕ - ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τις τραγικές παραλείψεις της ΕΛΑΣ στη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, το φως της δημοσιότητας «βλέπουν» τα πρώτα λόγια του φίλου της 28χρονης, ο οποίος τη συνόδευσε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

«Δεν κάναμε πολλά βήματα και τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι» είπε ο φίλος της 28χρονης η οποία δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τον πρώην σύντροφό της στους Αγίους Αναργύρους.

«Εγώ αιφνιδιάστηκα και άρχισαν να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η Κυριακή είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη, ενώ ο δράστης παρόλο που ήταν κάτω, δεν άφηνε το μαχαίρι» συνέχισε για το μοιράιο βράδυ, που είδε τη φίλη του να πέφτει θύμα δολοφονίας.

Άγιοι Ανάργυροι: Τι κατέθεσε ο φίλος της 28χρονης

«Όταν φτάσαμε σε ένα σημείο όπου είναι σταθμευμένα κάποια μηχανάκια, ξαφνικά η 28χρονη ενώ μιλούσε ακόμα στο τηλέφωνο, ανέστρεψε πλάτη. Ασυναίσθητα ανέστρεψα και εγώ, αλλά δεν κάναμε πολλά βήματα και τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι» ανέφερε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην αρχή της κατάθεσής του.

«Εγώ αιφνιδιάστηκα και άρχισαν να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η 28χρονη είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη, ενώ ο δράστης παρόλο που ήταν κάτω, δεν άφηνε το μαχαίρι και θυμάμαι έναν Αστυνομικό που ήρθε και τον κλώτσησε παραπέρα για να μην το κρατάει ο δράστης» συνέχισε.

«Όταν συνήλθα λίγο, είδα την Κυριακή χωρίς τις αισθήσεις της, μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο και αυτός πεσμένος πλάγια με την Κυριακή μέσα στα αίματα. Τα έχασα, δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πώς έγινε» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA