Μενού
Τζάνειο Νοσοκομείο
Τζάνειο Νοσοκομείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Εξελίξεις σημειώθηκαν στο θέμα της μεταφοράς του 39χρονου γυναικοκτόνου των Αγίων Αναργύρων, ο οποίος το μεσημέρι (09/04) της Τρίτης πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο «Αττικόν» όπου νοσηλευόταν για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «LiveNews» του MEGA, το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού αρνείται να δεχθεί πίσω τον 39χρονο δολοφόνο και κανείς δεν γνωρίζει ακόμη πού θα μεταφερθεί για να προφυλακιστεί.

Αυτό συμβαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, γιατί όπως υποστηρίζουν οι φυλακές Κορυδαλλού δεν μπορούν να υποδεχθούν ασθενή που μόλις βγήκε από την εντατική και το ΕΚΑΒ αναμένει εντολές σε ποιο εφημερεύον νοσοκομείο θα μεταφέρει τον 39χρονο.

Η τελευταία ενημέρωση από το Action24 αναφέρει ότι μετά από εντολή εισαγγελέα, ο 39χρονος μεταφέρθηκε για θεραπεία στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και φρουρείται.

Nωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες ότι θα επέστρεφε στο νοσοκομείο «Αττικόν».

 

Τι έδειξαν οι αιματολογικές εξετάσεις

Στο μεταξύ, η εκπομπή Live News του MEGA, έδωσε στη δημοσιότητα το αποτέλεσματα των αιματολογικών εξετάσεων του γυναικοκτόνου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, βρέθηκε στο αίμα του ποσότητα αλκοόλ 1,10 g/l έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων όταν διέπραξε τη δολοφονία.

Όσον αφορά στις τοξικολογικές εξετάσεις, βρέθηκαν βενζοδιαζεπίνες, μία ουσία που ανήκει στην κατηγορία των αγχωλυτικών φαρμάκων. Το όριο είναι 200ml/λίτρο και βρέθηκε 2857,1ml/λίτρο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA