Μενού
diamartiria agioi anargiroi
Διαμαρτυρία έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων | Eurokinissi/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε άγρια έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων από τον σύντροφό της, εξακολοθεί να νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

Ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα μία χειρόγραφη επιστολή της προς τον δράστη του φρικτού εγκλήματος, λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο.

Όπως αποκαλύπτει ο σταθμός, σε αυτήν η μητέρα της 28χρονης απευθύνεται - μεταξύ άλλων - λέγοντας να του δείξουν τα βίντεο ενώ λέει πως κάθε φορά που τα βλέπει «φωνάζω στο νινί μου "τρέχα", λες και κάτι θα αλλάξει».

«Θέλω να πείτε στον δολοφόνο, στον γυναικοκτόνο, στον Θανάση, επειδή είπε ότι δεν θυμάται τίποτα, να του δείξετε τα βίντεο. Τα ίδια βίντεο που βλέπω και εγώ, και όλη η Ελλάδα, και στο εξωτερικό. Ή να έρθει να ρωτήσει εμένα, που κάθε φορά που τα βλέπω, φωνάζω στο νινί μου ‘τρέχα’, λες και κάτι θα αλλάξει», αναφέρει η μητέρα σε απόσπασμα της δραματικής της επιστολής.

Σε άλλο σημείο, λέε:

«Αν πάλι δεν θυμηθεί, δώστε του να ακούσει το ηχητικό που το κοριτσάκι μου λέει "χάνομαι" και κραυγάζει. Να ακούσει αυτή την κραυγή, που όποιος το είδε και το άκουσε, δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Πόσο μάλλον εγώ που βλέπω να σφάζει το παιδί μου από πέντε διαφορετικές γωνίες».

Όπως δήλωσε η δικηγόρος της «το παράπονό της είναι ότι δεν έχει γίνει τίποτα, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην υπόθεση, ενώ ο δράστης χαίρει άκρας προστασίας».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA