Περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/07) έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου, γεγονός που σήμανε συναγερμό στις Αρχές.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 02:10 το πρωί, όταν μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν τρία άτομα, κινήθηκε ανάποδα επί της οδού Αργοστολίου όπου βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα.
Ο σκοπός αντιλήθηκε την κίνηση της μηχανής, και τότε ο συνεπιβάτης του οχήματος έβγαλε πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε – τουλάχιστον – τέσσερις φορές. Μετά το περιστατικό, οι επιβάτες της μοτοσικλέτας ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν από το σημείο.
Στο σημείο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες, καθώς και ένα φυσίγγιο κρότου. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Αγίου Δημητρίου.
Επτά προσαγωγές
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μέχρι στιγμής έχουν γίνει επτά προσαγωγές, ενώ οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών.
Άξιο αναφοράς είναι ότι λίγο αργότερα γυναίκα κατήγγειλε στο ίδιο Αστυνομικό Τμήμα ότι άγνωστοι άρπαξαν τον σύζυγό της κι εξετάζεται εάν υπάρχει σύνδεση των δύο περιστατικών.
- Τι καιρό έκανε την 25η Μαρτίου 1821: Ο Κολυδάς αποκάλυψε τον τρόπο που μπορούμε να μάθουμε
- Ο Κουφοντίνας ανατρέπει τα δεδομένα για 17 Νοέμβρη: Το λάθος του Σάββα Ξηρού
- Μοντέλο του OnlyFans θρηνεί για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του: «Μεγάλωσα με κουπόνια και μου άλλαξε τη ζωή»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου για Μπραντ Πιτ: «Αν μου έλεγαν να βγαίνω από το δελφίνι, κομπάρσα, θα πήγαινα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.