Μενού
venzini
Mega Tv/Glomex
  • Α-
  • Α+

Ένας άνδρας κυκλοφορεί στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα με μπετόνι και σωλήνα στα χέρια και αδειάζει κάθε ντεπόζιτο από μηχανή που βρίσκει στο διάβα του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε θύμα κλοπής στο Mega, ο δράστης «χτυπά» συνεχώς το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας ο άνδρας φαίνεται να κινείται προς τον στόχο του. Πλησιάζει την πρώτη μηχανή που είναι παρκαρισμένη πάνω στο πεζοδρόμιο, σκύβει, βάζει κάτω το άδειο μπετόνι και προσαρμόζει τον σωλήνα στο ντεπόζιτο.

Κάνει βόλτες τριγύρω για να μην τραβήξει τα βλέμματα και μετά από ένα λεπτό η βενζίνη αρχίζει να χύνεται και να κυλά στο πεζοδρόμιο.

Ο άνδρας διακρίνεται να έχει αφήσει το μπετόνι με τη βενζίνη να ξεχειλίζει και κοντοστέκεται στη γωνία. Συνεχίζει τις βόλτες. Ένα λεπτό αργότερα επιστρέφει στη μηχανή. Σκύβει, φτιάχνει πάλι τον σωλήνα και το μπετόνι και ξαναφεύγει.

Άγιος Παντελεήμονας: Οι μαρτυρίες

«Μου έκοψε όλους τους σωλήνες, δεν είναι το θέμα ότι θα πάρει 5€ βενζίνη, το θέμα είναι η ζημιά. Γιατί μετά η μηχανή μένει εκεί. Πρέπει να το πας στο συνεργείο, πρέπει να πάρεις βενζίνη με μπουκάλι να βάλεις μέσα στη μηχανή, δηλαδή είναι ταλαιπωρία όλο αυτό», είπε θύμα κλοπής.

«Αυτός πάει και κλέβει βενζίνη σε όλα τα μηχανάκια. Όπου βρει μηχανές παρκαρισμένες πάει, τις βλέπει, τις τσεκάρει και πάει και κλέβει την βενζίνη. Το θέμα δεν είναι ότι κλέβει την βενζίνη, το θέμα είναι ότι κάνει ζημιά. Εμένα την πρώτη φορά μου είχε κάνει 200 ευρώ ζημιά», τονίστηκε από κάτοικο στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA