Μενού
astynomikoi.jpg
Αστυνομικοί. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες για ένα συμβάν που έχει σοκάρει τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα.

Πρόκειται για τον θάνατο 60χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή, στην οδό Ξανθίππης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άγριο έγκλημα, που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/02), όταν δύο άνδρες μαχαιρώθηκαν μετά από καυγά που ξέσπασε ανάμεσά τους.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 62χρονος άνδρας που επιτέθηκε στον φίλο του μεταφέρθηκε στον Ερυθρο Σταυρό και νοσηλεύεται.

Αξίζει να σημειωθεί οι δύο άνδρες ήταν φίλοι από μικρά παιδιά, με καταγωγή από τα Πομακοχώρια της Ξανθης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατά τη διάρκεια της νύχτας κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και πριν τις 07:00 επέστρεψαν στο σπίτι του 60χρονου.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας διαπληκτίστηκαν για άγνωστη αιτία και ο 60χρονος φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και να χτύπησε τον 62χρονο.

Άγιος Παντελεήμονας: Καυγάς στον δρόμο

Στη συνέχεια, ο άνδρας που έχασε τη ζωή του έπεσε πάνω σε τζαμαρία, ακολούθησε πάλη και ο 62χρονος φέρεται να απέσπασε το μαχαίρι και να χτύπησε θανάσιμα τον 60χρονο φίλο του.

Σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρεται ότι ο 60χρονος προσπάθησε να μαχαιρώσει τον 62χρονο, αλλά εκείνος τον έσπρωξε και έπεσε πάνω σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άνδρας που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας νεκρός σε είσοδο πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα, ήταν θανάσιμα τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο.

Ιατροδικαστής μετέβη στο σημείο για να διαπιστώσει αν ο θάνατος επήλθε από το αιχμηρό αντικείμενο ή από τραυματισμό στη τζαμαρία.

Να σημειωθεί ότι ο 62χρονος είναι βαριά τραυματισμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA