Συνελήφθη κατά τις πρωινές ώρες της Κυριακής (1/10) 74χρονος άνδρας, ο οποίος πυροβόλησε δύο αλλοδαπούς - έναν άνδρα και μία γυναίκα, γεωργιανής καταγωγής - εντός του σπιτιού τους στον Άγιο Παντελεήμονα.
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, ο 74χρονος ήταν σε κατάσταση μέθης. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2.30 τα ξημερώματα με τον 50χρονο άντρα να αφήνει την τελευταία του πνοή, ενώ η 45χρονη γυναίκα, τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Εκείνη τη στιγμή εντός του διαμερίσματος, το οποίο είναι στον πρώτο όροφο, βρισκόταν η 12χρονη κόρη του ζευγαριου και άλλα δύο παιδιά.
- Παντρεύτηκε η Δανάη Μπάρκα: Σύσσωμη η οικογένειά της την παρέδωσε στον Φάνη Μπότση
- «3 πράγματα που έπρεπε να ξέρω πριν έρθω Ελλάδα»: Επικό σχόλιο τουρίστα στο Reddit
- Ο διάλογος Ραφαηλίδη-Μοσχολιού δεν θα παιζόταν σήμερα στην τηλεόραση
- Μαφιόζικη εκτέλεση στα Εξάρχεια: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία - Το χρονικό και το πισώπλατο χτύπημα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.