Στο επονομαζόμενο «ελληνικό FBI» ανετέθη η έρευνα για τις φθορές που προκάλεσαν άγνωστοι το βράδυ της Κυριακής στο εστιατόριο του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν χθες στο εστιατόριο του κ. Παντελίδη στον Πειραιά και απείλησαν τον συνέταιρό του, ενώ αποχωρώντας από τον χώρο, προκάλεσαν ζημιές.
Για το συμβάν ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας, με τους τέσσερις δράστες, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, να αναζητούν τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε μπει στο στόχαστρο παρόμοιας επίθεσης.
Παράλληλα, για την υπόθεση ξεκίνησε αυτεπάγγελτη έρευνα και ανετέθη, όπως ειπώθηκε, στο ελληνικό FBI, με τις Αρχές να αξιοποιούν τα βίντεο από το εστιατόριο και από τα γύρω καταστήματα, για να ταυτοποιήσουν τους δράστες
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.