Πρωτοφανής ληστεία στα Χανιά, στην Κρήτη, με τους δράστες, όπως αναφέρει το Star, να κλέβουν από νεκροταφείο 15 χάλκινους σταυρούς.
Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τους αρμόδιους να σκοπεύουν να εγκαταστήσουν κάμερες στο κοιμητήριο της Σούδας, προκειμένου να αποτρέψουν τους επιτήδειους.
Η ληστεία στο νεκροταφείο στην Κρήτη διαπιστώθηκε από συγγενείς ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους, οι οποίο μόλις πλησίασαν τα μνήματα, διαπίστωσαν πως έλειπαν οι 15 χάλκινοι σταυροί.
«Ανακάλυψα ότι έλειπαν 15, περίπου, σταυροί. Έτσι, ειδοποιήσαμε τις Αρχές και τον Δήμο» ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό μία γυναίκα, η οποία εκείνη την ημέρα είχε πάει στο νεκροταφείο της Σούδας, στα Χανιά.
Όπως δήλωσε η ίδια γυναίκα, επιτήδειοι έχουν κλέψει προτομή από το ίδιο νεκροταφείο, καθώς και καντήλια, ενώ έχουν κάνει διαρρήξεις σε αυτοκίνητα που ήταν κοντά στον ευρύτερο χώρο του κοιμητηρίου.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.