Πρωτοφανής ληστεία στα Χανιά, στην Κρήτη, με τους δράστες, όπως αναφέρει το Star, να κλέβουν από νεκροταφείο 15 χάλκινους σταυρούς.
Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τους αρμόδιους να σκοπεύουν να εγκαταστήσουν κάμερες στο κοιμητήριο της Σούδας, προκειμένου να αποτρέψουν τους επιτήδειους.
Η ληστεία στο νεκροταφείο στην Κρήτη διαπιστώθηκε από συγγενείς ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους, οι οποίο μόλις πλησίασαν τα μνήματα, διαπίστωσαν πως έλειπαν οι 15 χάλκινοι σταυροί.
«Ανακάλυψα ότι έλειπαν 15, περίπου, σταυροί. Έτσι, ειδοποιήσαμε τις Αρχές και τον Δήμο» ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό μία γυναίκα, η οποία εκείνη την ημέρα είχε πάει στο νεκροταφείο της Σούδας, στα Χανιά.
Όπως δήλωσε η ίδια γυναίκα, επιτήδειοι έχουν κλέψει προτομή από το ίδιο νεκροταφείο, καθώς και καντήλια, ενώ έχουν κάνει διαρρήξεις σε αυτοκίνητα που ήταν κοντά στον ευρύτερο χώρο του κοιμητηρίου.
- Παντρεύτηκε η Δανάη Μπάρκα: Σύσσωμη η οικογένειά της την παρέδωσε στον Φάνη Μπότση
- «3 πράγματα που έπρεπε να ξέρω πριν έρθω Ελλάδα»: Επικό σχόλιο τουρίστα στο Reddit
- Ο διάλογος Ραφαηλίδη-Μοσχολιού δεν θα παιζόταν σήμερα στην τηλεόραση
- Μαφιόζικη εκτέλεση στα Εξάρχεια: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία - Το χρονικό και το πισώπλατο χτύπημα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.