Ο Κώστας Αγοραστός αναφέρθηκε στην εισαγγελική έρευνα που στρέφεται και εναντίον του για τα πλημμυρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, λέγοντας ότι «είναι καλοδεχούμενη και επιβεβλημένη για να σταματήσουν τα τερατώδη ψέμματα και να λάμψει η αλήθεια».
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε ότι «κανένα ευρώ δεν πήγε σε άλλη διαδικασία εκτός από έργα».
Συγκεκριμένα για το έργο στη γέφυρα Ξιδιά που ολοκληρώθηκε την περασμένη άνοιξη και έπεσε, ανέφερε ότι «κανένα αντιπλημμυρικό έργο δεν θα άντεχε σε αυτήν τη μάζα νερού. Βεβαίως υπάρχει και το φαινόμενο σε μία παλιά γέφυρα».
Συνεχίζοντας, ο κ. Αγοραστός ανέφερε ότι «έχουμε κάνει έναν κατάλογο έργων. Είναι εύκολο να δικάζετε και να καταδικάζετε» και συμπλήρωσε: «Δεν με ενδιαφέρει η επικοινωνία. Ξέρω ότι έχω στοχοποιηθεί, ότι με σταυρώνουν καθημερινά. Το ενδιαφέρον μου είναι να δίνω λύσεις».
Ολοκληρώνοντας, ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι «κάναμε όλα τα έργα, περισσότερα από όσα μπορούσαμε, τα περισσότερα αντιπλημμυρικά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.»
Όσο για τις καταγγελίες ότι δεν μπήκε νερό στην Καρδίτσα σε βάρος άλλων περιοχών, σημείωσε ότι «αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που διακινείται. Τα έργα μας λειτούργησαν.»
- Πόσοι πύραυλοι έχουν απομείνει στο Ιράν; Η μεγάλη μείωση και οι τακτικές επιβίωσης της Τεχεράνης
- 25η Μαρτίου: Η άγνωστη καπετάνισσα Δόμνα Βισβίζη - Θυσίασε μυθική περιουσία για το '21 και πέθανε ζητιανεύοντας
- Δημοσιοποιήθηκε το βίντεο που τόσο δεν ήθελε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Η αντίδραση της Τζέσικα Μπίελ
- Κόπηκε το «Εδώ ΤV», δεν θα αποχαιρετήσει καν το κοινό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.