Ένα πολύ άγριο περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε σε δημοτικό σχολείο στη Νίκαια με θύμα ένα 10χρονο κορίτσι και θύτες τέσσερις συμμαθητές της στην πέμπτη δημοτικού, οι οποίοι τη χτύπησαν στο κεφάλι.
Σύμφωνα με το Mega, όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, στον προαύλιο χώρο του σχολείου στη Νίκαια, όταν η 10χρονη πλησίασε τη συμμαθήτριά της, για να τη ρωτήσει γιατί την προσέβαλε.
Τότε, η ανήλικη, μαζί με άλλους τρεις 10χρονους, περικύκλωσαν το κορίτσι και άρχισαν να το γρονθοκοπούν με αποτέλεσμα να πέσει κάτω.
Καθηγητές και διευθύντρια δεν ενημέρωσαν τους γονείς, ενώ το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι και τότε άρχισε να ζαλίζεται, όπως είπε η μητέρα. Οι γονείς της τη μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό, για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.
Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, το κορίτσι είναι σε σοκ και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και σήμερα δεν θέλησε να πάει στο σχολείο.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.