Άγρια καταδίωξη λαθροθήρων που σκότωσαν ζαρκάδια έγινε στη Φωκίδα.
Οι θηροφύλακες παρακολουθούσαν τους παράνομους κυνηγούς για μέρες μέχρι που το βράδυ της Τετάρτης έπεσε η πρώτη τουφεκιά στο Κροκύλειο Δωρίδας.
Ακολούθησε άγρια καταδίωξη στην Μηλιά, ενώ όταν οι παράνομοι κυνηγοί έφτασαν στην Περιθιώτισσα άρχισαν να πετάνε από τα παράθυρα τα θηράματα για να μην συλληφθούν.
Η καταδίωξη συνεχίστηκε στη Στίλια, ενώ μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω στο φυλάκιο των Αγιών Θεοδώρων οι λαθροθήρες εμβόλισαν το αμάξι της θηροφυλακής προσπαθώντας να ξεφύγουν.
Λίγο πιο έξω από το χωριό Πύργη οι θηροφύλακες με κίνδυνο της ζωής τους και αφού ακολούθησε συμπλοκή κατάφεραν να συλλάβουν του δυο λαθροθήρες.
Οι θηροφύλακες συνέλεξαν τρία ζαρκάδια και οκτώ λαγούς και με αίσθημα αυταπάρνησης συνεχίζουν τον έργο τους ενάντια στην λαθροθηρία.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.