Άγρια καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (24/12) στην Περιφερειακή Αιγάλεω, κοντά στου Ρέντη, όπου οι αστυνομικοί κυνήγησαν έναν δράστη που είχε κλέψει αυτοκίνητο, τύπου Smart.
Ο δράστης της ληστείας, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, «ταμπουρώθηκε» στις εργατικές πολυκατοικίες στου Ρέντη, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση.
Η καταδίωξη, σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, έλαβε χώρα στην περιφερειακή Αιγάλεω, με την Αστυνομία να σταματά για έλεγχο τον άνδρα με το συγκεκριμένο όχημα. Ωστόσο, ο ίδιος δεν άκουσε τις οδηγίες των αστυνομικών και εξαφανίστηκε από το σημείο.
Άμεσα, έσπευσαν κι άλλα περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία τον καταδίωξαν από τους Αγίους Αναργυρούς μέχρι του Ρέντη και τις εργατικές πολυκατοικίες, όπου ταμπουρώθηκε σε διαμέριμα του δεύτερου ορόφου.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.