Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Μία άγρια επίθεση –από ανήλικη– δέχθηκε μία ηλικιωμένη στο Περιστέρι η οποία, μιλώντας, στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (21/11).

«Πριν δέκα με δεκαπέντε ημέρες ήμουν πάρα πολύ άρρωστη, καθώς ήμουν με εγκεφαλικό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο».

«Πάω να μπω στην κρεβατοκάμαρά μου στις 21/11, 13:15, και πάω να μπω μέσα στην πόρτα, και εκείνη είχε πάει πάνω από την τουαλέτα της κρεβατοκάμαρας που έχω τα κοσμήματά μου σε μία μεγάλη κασετίνα, και κρύφτηκε πίσω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας» είπε η ηλικιωμένη κυρία στο Περιστέρι.

«Εγώ, πατώντας λίγο το πόδι για να μπω μέσα, βλέπω ένα κεφάλι και βγαίνει έξω από την πόρτα και με τράβηξε. Της λέω τι κάνεις, τη γνώρισα, ήταν μία κοπέλα που μένει δίπλα στο σπίτι μου» συνέχισε.

«Πήδηξε τρία κάγκελα σπιτιών, για να μπει μέσα στο δικό μου. Δεν μίλαγε καθόλου, με χτυπούσε συνέχεια με την κασετίνα. Το ΕΚΑΒ ήρθε στο σπίτι μου, μου είχαν κόψει κομμάτι από τη μύτη μου, το χείλος μου και μου έσπασαν τα δόντια» σημείωσε η ηλικιωμένη γυναίκα στο Περιστέρι.

Πρόσθεσε πως βρήκαν τους γονείς της, ενώ οι Αρχές τη διαβεβαίωσαν πως θα τη βρουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA