Άγρια συμπλοκή στην περιοχή της Μεταμόρφωσης κατέληξε με τρεις τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων υπέστη και σοβαρό τραύμα στην κοιλιά από κατσαβίδι, και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.
Όπως ενημερώνει η ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (24/1) στο 92 της οδού Πεύκων, μετά από συμπλοκή που ξέσπασε μεταξύ πολλών ατόμων, για αδιευκρίνιστους λόγους.
Στον απόηχό της, ένας 19χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με τραύμα από κατσαβίδι στην κοιλιακή χώρα και τρία τραύματα στον μηρό, νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου.
Δύο ακόμη νεαροί, 19 και 17 ετών, έφεραν επίσης χτυπήματα και παρουσίαζαν ελαφρούς τραυματισμούς. Η Αστυνομία πραγματοποίησε επί τόπου επτά προσαγωγές υπόπτων, εκ των οποίων τέσσερις ενήλικοι και τρεις ανήλικοι.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.