Στη σύλληψη ενός άνδρα για την κακουργηματική πράξη παραβίασης προσωπικών δεδομένων, λόγω παράνομης τοποθέτησης - χρήσης καταγραφικού μηχανήματος σε ιδιωτικό χώρο, προχώρησαν την Πέμπτη (07/11) αστυνομικοί στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, τον άνδρα κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του.
Συγκεκριμένα ο συλληφθείς φέρεται να τοποθέτησε καταγραφικό ήχου σε ντουλάπι κουζίνας του σπιτιού όπου η πρώην γυναίκα του (σ.σ. που σημειωτέον είναι ένστολη) και μητέρα ανήλικων παιδιών, διαμένει και εκείνη το ανακάλυψε τυχαία, ενημερώνοντας αμέσως τις αστυνομικές Αρχές.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα (09/11) στον Ανακριτή.
Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκε ελεύθερος
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Γιώργος Λιάγκας: Του έκλεισε το τηλέφωνο ο Μιχάλης Γιαννάκος - «Μου έκανε τη μούρη κρέας. Άντε από ‘δω!»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.