Έντονη ανησυχία προκαλεί το νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας, αυτή τη φορά σε σχολείο στο Αγρίνιο, με έναν μαθητή να νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το agriniosite.gr, η αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Άννα Μαστοράκου, ανέφερε ότι το παιδί είναι νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση, ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες τόσο στους γονείς όσο και σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.
- Ακόμα και 8,3 Ρίχτερ: Οι ισχυρότεροι σεισμοί στην Ελλάδα - Η τρομακτική λίστα Παπαδόπουλου
- Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πού βρίσκεται η μάχη ΠΑΣΟΚ - Καρυστιανού
- Βρέθηκε ο σωσίας του Νότη Σφακιανάκη και είναι γυμναστής - «Οι μαθητές μου ζητούν να ανεβάσουμε βίντεο»
- Πετράλωνα: Εντοπίστηκαν όλοι οι αγνοούμενοι - Συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια της πολυκατοικίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.