Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης (2/10) αστυνομικοί του Τμήματος και της Άμεσης Δράσης Αγρινίου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παραβάσεις του νέου πλαισίου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς, της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και για απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Σύμφωνα με καταγγελία, το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κατηγορούμενος βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του και πυροβολούσε με αεροβόλο όπλο δύο αδέσποτες γάτες που είχαν βρει καταφύγιο πάνω και δίπλα σε σταθμευμένο όχημα. Από τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκαν τα ζώα, ωστόσο το όχημα υπέστη ζημιές.
Σύμφωνα με το agriniovoice.gr, η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν ο άνδρας, κρατώντας κοντάρι, απείλησε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, ενώ το αεροβόλο κατασχέθηκε από τις αρχές.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.