Στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» του Mega μίλησε ο Βατζίτ, ο ξάδερφος του 38χρονου μετανάστη που βρέθηκε νεκρός και βασανισμένος στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.
Ο ξάδερφος του Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, πως οι αστυνομικοί του τμήματος στον Άγιο Παντελεήμονα δεν ενημέρωσαν ποτέ τον ίδιο και την οικογένειά του για την κατάσταση του 38χρονου μετανάστη.
«Τον σκότωσαν, γιατί την τελευταία ημέρα που τον είχαμε δει στο σπίτι, ήταν μία χαρά και από τότε που πήγαν στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, χάσαμε την επικοινωνία και τα πάντα μαζί του» συνέχισε ο κ. Βατζίτ για τον θάνατο του ξαδέρφου του μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.
Η καταγγελία της οικογένειας για τον θάνατο του μετανάστη
«Εμείς αυτή τη στιγμή ψάχνουμε και περιμένουμε Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν αυτοί που σκότωσαν τον ξάδερφό μας, τον Καμράν Νασίκ
Τον σκότωσαν, γιατί την τελευταία ημέρα που τον είχαμε δει στο σπίτι, ήταν μία χαρά και από τότε που πήγαν στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, χάσαμε την επικοινωνία και τα πάντα μαζί του.
Δεν είχαμε καθόλου επικοινωνία μαζί του, η τελευταία φορά που ήρθαμε σε επαφή ήταν στις 13 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 06:30 το απόγευμα. Μετά, τον παίρναμε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, καλέσαμε σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα, όπως της Νέας Ιωνίας, της Μεταμόρφωσης και του Ηρακλείου. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση για τον ξάδερφό μας.
Στις 20 Σεπτεμβρίου, τελευταία ημέρα, είχα καλέσει στις 11:30 το βράδυ στο Α.Τ. Νέας Ιωνίας να δω εάν έχουν κάποια πληροφορία. Εκεί, μου είπαν να τους δώσω τα στοιχεία του ξαδέρφου μου, για να δουν εάν τον έχουν σε άλλο Αστυνομικό Τμήμα.
Μετά τους ξαναπήρα και μού είπαν πως τον έχουν στον Άγιο Παντελεήμονα από τις 18 Σεπτεμβρίου. Δεν μίλησα ποτέ με τον ξάδερφό μου, ένω όταν κάλεσα στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, ρωτώντας γιατί τον κρατούν, μού απάντησαν ότι είναι παράνομος. Εγώ, με τη σειρά μου, τους εξήγησαν πως είναι νόμιμος, έχει τα χαρτιά του.
Μετά, τους είπα ότι εάν θέλουν μπορώ να τους πάω τα χαρτιά που αποδεικνύουν ότι είναι νόμιμος. Μού απάντησαν ότι δεν μπορώ να πάω με τα χαρτιά του, αλλά να μεταβώ την αυριανή για να τον δούμε
Όταν τους ρώτησα εάν είναι καλά, μού απάντησαν απλά πως είναι εδώ.
Εμείς ως συγγενείς, δεν μπορούμε να πούμε κάτι, τις σχετικές απαντήσεις θα τις δώσει η δικηγόρος μας».
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.