Μενού
astinomia-peripoliko
Περιπολικό | Dimitris Panidis / SOOC
  • Α-
  • Α+

Ένα άγριο περισταστικό σημειώθηκε, σύμφωνα με το tharrosnews.gr, στο χωριό Αλλαγή του Δήμου Οιχαλίας, στην Καλαμάτα, με έναν 56χρονο να πυροβολάει –με καραμπίνα– τον αδερφό του, ηλικίας 66 χρονών, τέσσερις φορές στην κοιλιά για ασήμαντη διαφορά.

Το περιστατικό, όπως σημειώνουν οι ίδιες πληροφορίες, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (24/09) και φέρεται να προκλήθηκε για μία διαμάχη, που είχαν, σχετικά με μία... μουριά. Μετά τους πυροβολισμούς, ο 66χρονος στην Καλαμάτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τι πραγματικά συνέβη

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, τα σπίτια των δύο ανδρών στην Καλαμάτα βρίσκονται πολύ κοντά και η διαμάχη φέρεται να ξεκίνησε με αφορμή μία μουριά. Ο καβγάς συνέβη έξω από τα σπίτια τους και κάποια στιγμή ο μικρότερος αδελφός πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε κατά του 66χρονου τέσσερις φορές, πλήττοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

Ο 66χρονος διακομίσθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο, στην Καλαμάτα, όπου παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Στο χωριό έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Οιχαλίας, οι οποίοι εντόπισαν τον 56χρονο δράστη στο σπίτι του και τον συνέλαβαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Επίσης, βρήκαν το όπλο που χρησιμοποίησε, ενώ από το σημείο του επεισοδίου περισυνέλεξαν τέσσερις κάλυκες.

Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα και 19 φυσίγγια.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας. Από τον εισαγγελέα, όπου οδηγήθηκε χθες ο 56χρονος, παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA