Μενού
sxoleio-attiki
Σχολείο με κλειδωμένη πόρτα στην Αττική | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων ήρθε στο φως της της δημοσιότητας και έρχεται να προστεθεί στα πολλά παρόμοια περιστατικά που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την κοινή γνώμη, προκαλώντας ανησυχία στους γονείς.

Tο πρωί του Σαββάτου (30/9) η εκπομπή του Open «Τώρα Μαζί» παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο όπου βλέπουμε τον άγριο καυγά μεταξύ μαθητριών, συνοδευόμενο από ξύλο που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες σε δημοτικό σχολείο στον Άγιο Δημήτριο μπροστά στα μάτια των συμμαθητών τους, οι οποίοι τραβούσαν βίντεο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή του Open, αφορμή για τον καυγά ήταν ένα τσιγάρο, ενώ όπως φαίνεται, είχε προηγηθεί άλλος καυγάς την προηγούμενη ημέρα.  

 

Όπως δήλωσε ο κ. Καντάς, ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού που τραυματίστηκε και χρειάστηκε να κάνει ράμματα, θα μπορούσε να είχε σοβαρό πρόβλημα με την όρασή του εάν το χτύπημα ήταν ένα χιλιοστό πιο πάνω.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA