Στόχος βανδαλισμού, από αγνώστους, έγινε το Σαββατοκύριακο το 3ο Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) στη Νέα Ιωνία, προκαλώντας έντονη ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους κατοίκους της περιοχής.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΑΝΤ1, άγνωστοι εισέβαλλαν για δύο συνεχόμενες ημέρες στον χώρο του σχολείου στη Νέα Ιωνία, προκαλώντας καταστροφές σε δομές και υλικά
Οι δράστες έσπασαν μέρος του τοίχου με βαριοπούλα, ενώ έκλεψαν από την αποθήκη υλικά συντήρησης και χρώματα, βανδαλίζοντας παράλληλα τον εξωτερικό χώρο του εκπαιδευτικού ιδρύματος.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ, η οποία έχει αρχίσει έρευνα για να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν οι δράστες.
- Πέθανε η Ντόλι Πάρτον: Η «βασίλισσα της κάντρι» που έγινε μία από τις πιο αγαπητές γυναίκες της Αμερικής
- Μίνα Καραμήτρου: «Τα έψαλε» στον νέο συμπαρουσιαστή της - «Με έστησε μισή ώρα»
- «Ανεμώνα»: Η ιστορία πίσω από το ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κόκοτα που παραλίγο να μην ακούγαμε
- Το ξέσπασμα του Νίκου Στραβελάκη για τον Αντώνη Πανούτσο: «Ντρέπομαι για αυτά που διαβάζω»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.