Άγριος καυγάς μεταξύ εργαζομένων σε οικοδομή σημειώθηκε, σύμφωνα με το neakriti.gr, στο Ηράκλειο, με τους δύο άνδρες να τραυματίζονται ελαφρά αφού χτυπήθηκαν πρώτα με σφυρί και σκεπάρνι.
Ο λόγος για δύο άνδρες στο Ηράκλειο, ηλικίας 35 και 40 ετών, που εργάζονταν σε οικοδομή και, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ξεκίνησαν έναν άγριο καυγά που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.
Οι δύο εμπλεκόμενοι στον καυγά, ο ένας με καταγωγή από την Αλβανία και ο άλλος Παλαιστίνιος, δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο όπου μετέβησαν και στη συνέχεια υπέβαλαν μήνυση ο ένας στον άλλο.
Ως αποτέλεσμα αυτού, συνελήφθησαν και οι δύο.
- Φωτιά τώρα: Πύρινος εφιάλτης σε Πόρτο Γερμενό και Βοιωτία - Κάηκαν σπίτια, επιμένουν οι θυελλώδεις άνεμοι
- Σε ποια cult σειρά πρωταγωνίστησε η «Πένι» Κέιλι Κουόκο πριν το Big Bang Theory και δεν άρεσε κιόλας
- Σύγκρουση φορτηγών στην Αθηνών - Λαμίας: Ένας νεκρός από το τροχαίο - Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο
- Τι δεν καταλαβαίνει ο Αρκάς για τις γυναίκες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.