Μάρτυρες ενός άγριου ξυλοδαρμού μίας γυναίκας, το βράδυ του Σαββάτου (23/09), έγιναν περαστικοί στη Χαλκίδα. Όπως μετέδωσε το eviathema, λίγο πριν της έντεκα το βράδυ ένας άνδρας για άγνωστο λόγο ξυλοκόπησε άγρια στη μέση του δρόμου επί της οδού Αβάντων, μία γυναίκα, ενώ πολίτες μάταια προσπάθησαν φωνάζοντας να λήξουν το περιστατικό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μανία του άνδρα ήταν τόση που επί αρκετή ώρα χτυπούσε αλύπητα με κλωτσιές και μπουνιές την άτυχη γυναίκα που μάταια του ζητούσε να σταματήσει.
Κάποιος περαστικός ειδοποίησε την αστυνομία και αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα την σύλληψη του άνδρα και την προσαγωγή του στο τμήμα.
Δεν έγινε γνωστός ο λόγος του άγριου ξυλοδαρμού, ενώ η γυναίκα οδηγήθηκε για πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Χαλκίδας.
- Κόλαφος από Τζίμα: «Όποια πέτρα και αν σηκώσεις στην Κρήτη βρίσκεις... ΟΠΕΚΕΠΕ - Μετά φταίει η Κοβέσι!»
- Διπλωματία του «όλα ή τίποτα»: Γιατί είναι σημαντική η τελευταία ανάρτηση του Τραμπ για το Ιράν;
- «Υγειονομική βόμβα» στη Σαντορίνη: Τουρίστες σκόρπισαν τέφρα στα σοκάκια και έγιναν viral
- Μενεγάκη: Το μήνυμα στον Δέλλα για τον χαμό της Μαστροκώστα - «Πίστευα πως θα τα καταφέρει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.