Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο ξυλοδαρμό που δέθηκε ένας 13χρονος μαθητής από συμμαθητές του μέσα σε σχολείο του Ρεθύμνου έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ η θεία του θύματος, το παιδί ξυλοκοπήθηκε άγρια ενώ οι συμμαθητές του κοιτούσαν και μάλιστα φώναζαν «σκότωσέ τον».
Το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του παιδιού στο ποδόσφαιρο ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, κατέγραψε το γεγονός και ενημέρωσε και την μητέρα του αγοριού.
Όπως κατήγγειλε η θεία του 13χρονου, οι γονείς ενημέρωσαν το σχολείο, το οποίο αδιαφόρησε και «το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν».
Οι υπεύθυνοι του σχολείου είπαν στους γονείς ότι «για εμάς είναι κακό που υπάρχει το βίντεο» και ως λύση τους ενημέρωσαν ότι «θα έρθει ένας ψυχολόγος στο σχολείο».
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.