Μενού
agrotes-trakter-comvoy
ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών στη βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι αγρότες απέκλεισαν σήμερα (23/02) το ρεύμα εισόδου για τα φορτηγά στο τελωνείο Ευζώνων στο Κιλκίς από τις 20:00 μέχρι τις 21:00

Στη Χαλκιδική, οι αγρότες απέκλεισαν από τις 19:00 και για περίπου μιάμιση ώρα, την εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο ύψος της Πορταριάς.

Επιπλέον, κινητοποιήσεις μέσα στην πόλη της Καρδίτσας σχεδιάζουν οι Θεσσαλοί για τη Δευτέρα, καθώς στις Βρυξέλλες θα διεξάγεται η συζήτηση για τη νέα ΚΑΠ.

Να συνεχίσουν τον αγώνα τους αλλά και να ενισχύσουν τα μπλόκα τους σε Καρδίτσα και Φάρσαλα αποφάσισαν επίσης οι αγρότες, τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, θα παραμείνουν στο μπλόκο του Ε65, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει συλλαλητήριο με τρακτέρ στο κέντρο της Καρδίτσας.

Αγρότες: Οι επόμενες κινήσεις

Οι αγρότες του Πλατύκαμπου, αμέσως μετά την επιστροφή τους από την Αθήνα, αποφάσισαν και τις επόμενες κινήσεις μέσα από τη γενική τους συνέλευση.

Τις κινητοποιήσεις συνεχίζουν και οι αγρότες της Αιγιάλειας.

Να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να γίνει πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA