Μενού
agrotes trakter
Κάθοδος αγροτών στην Αθήνα | Eurokinissi/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Στον απόηχο του μεγάλου συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας την περασμένη Τρίτη (20/02), οι αγρότες παραμένουν σε θέσεις «μάχης» και σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Όπως αναφέρει το Open, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν τουλάχιστον έως τις 26 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν συλλαλητήρια σε μεγάλεις πόλεις της χώρας την Δευτέρα, ημέρα που θα συζητηθεί στις Βρυξέλλες η κοινή αγροτική πολιτική.

ΟΙ αγρότες στη Θεσσαλία περιμένουν και την δεύτερη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, η οποία αναμένεται να γίνει στις 10 ή 11 Μαρτίου.

Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει στα χέρια του και το πόρισμα των Ολλανδών εμπειρογνωμώνων για τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας Daniel και την διαχείριση των υδάτων στη Θεσσαλία, οπότε θα έχει και κάτι πιο ουσιαστικό να πει στους αγρότες για το τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια.

Ενισχύονται τα μπλόκα

Στο μεταξύ, ενισχύονται τα αγροτικά μπλόκα στην Μακεδονία. Συγκεκριμένα, έχει ενισχυθεί το μπλόκο στο τελωνείο των Ευζώνων με πολλές δυνάμεις.

Σήμερα θα γίνει ξανά αποκλεισμός στο σημείο όπως και στη Χαλκιδική, στο μπλόκο των Μουδανιών από τις 8 έως τις 10 το βράδυ οπότε και θα κλείσουν την εθνική Θεσσαλονίκης - Μουδανιών.

Τέλος, σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει μία νέα παναγροτική σύσκεψη με όλα τα μέλη της επιτροπής για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA