Στον δρόμο, στο περιθώριο των αποφάσεων του Συντονιστικού της Νίκαιας στη Λάρισα, έχουν κατέβει σήμερα (7/2) οι αγρότες στην Αλεξανδρούπολη, με τη διαμαρτυρία τους να έχει πολύ δυνατό μήνυμα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ThessToday, οι αγρότες στην Αλεξανδρούπολη κατέβηκαν στον δρόμο με ρίζες ελαιόδεντρων, που κάηκαν κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών του Αυγούστου.
Όπως αναφέρεται, έχουν τοποθετήσει στα τρακτέρ τους δεκάδες καμένα ελαιόδεντρα, τα οποία καταστράφηκαν στις φωτιές του καλοκαιριού που μαίνονταν για έναν ολόκληρο μήνα.

- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.
