Ένα πραγματικό θαύμα εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα στον Ασκορδαλό Χανίων, όταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάφερε να βγει ζωντανό από μια πτώση που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.
Σύμφωνα με το kriti360.gr, το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 5 μέτρων. Η ζωή τους κρεμάστηκε κυριολεκτικά από μια κλωστή- ή μάλλον από τα κλαδιά των δέντρων- καθώς το όχημα σταμάτησε την πτώση του στην πυκνή βλάστσηση πριν φτάσει στο βάυος του βαράθρου.
Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με έξι άνδρες, οι οποίοι με μια προσεκτική επιχείρηση απεγκλώβισαν το ζευγάρι. Οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, έχοντας ως μοναδικό ενθύμιο από το σοκαριστικό ατύχημα την απίστευτη τύχη τους.
- Χανιά: Οι χειρισμοί της ΕΛΑΣ που «έσπασαν» τον 43χρονο - Από το «θέατρο» στη συγκλονιστική ομολογία
- Λιονέλ Μέσι: Ο πρώτος των πρώτων – Δείτε τα 18 γκολ του σε Μουντιάλ
- Από το τρόπαιο στην πραγματική ζωή: 4 νικητές του MasterChef μιλούν στο Reader για όσα ακολούθησαν
- Στα Επείγοντα του «Γεννηματάς» ο απεργός πείνας από τα Προσφυγικά: Καταγγελία ότι αρνήθηκαν να τον εξετάσουν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.