Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του γυμνασιάρχη στο Γυμνάσιο της Αχαΐας έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές στην ευρύτερη περιοχή, καθώς μετά από καταγγελία κατηγορείται για χειρονομίες και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 14χρονης μαθήτριας.
Όπως είπε ο πατέρας της ανήλικης στην καταγγελία του, κατά τη διάρκεια του μαθήματος φυσικής, στις και στις 16 Σεπτεμβρίου, ο συγκεκριμένος άνδρας στην Αχαΐα προέβη σε χειρονομίες και εκφράσεις σε βάρος της κόρης του.
Σύμφωνα με το dete.gr, μετά τη μήνυση του πατέρα, χθες, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σχηματισμό δικογραφίας εις βάρους του καθηγητή, τον οποίο και αναζητούν, χωρίς ακόμη να έχουν εντοπίσει.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.