Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Αιγιάλειας, στην Αχαΐα, ένας 15χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και εκβίαση, καθώς φέρεται να εκβίαζε και να χτυπούσε συνομήλικό του για να του παίρνει το χαρτζιλίκι.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ που επικαλείται την αστυνομία, ο πατέρας ενός 15χρονου μετέβη στο Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας και κατήγγειλε, ότι προχθές το βράδυ σε παραλία της Αιγιάλειας, ο κατηγορούμενος ανήλικος επιτέθηκε στον 15χρονο γιό του και του προκάλεσε σωματικές βλάβες, γρονθοκοπώντας τον πρόσωπο και στο σώμα.
Ο ανήλικος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του ανήλικου για την παραμέληση της εποπτείας του.
Σύμφωνα με την καταγγελία, τους τελευταίους δύο μήνες ο κατηγορούμενος ανήλικος με την χρήση απειλών σωματικής βίας εξανάγκασε τον 15χρονο να του παραδίδει χρήματα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.