Εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια στην Αχαΐα κατάφεραν να εξαρθρώσουν οι Αρχές, μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας και με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, σε Πάτρα και Αίγιο αντίστοιχα.
Όπως αναφέρει σχετικά το pelop.gr, στην Πάτρα συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ένας εκ των οποίων εμπλέκεται στην υπόθεση διάρρηξης – μαμούθ των 450.000 ευρώ αλλά και την κλοπή ράβδων χρυσού σε σπίτι επιχειρηματία στα Σελιανίτικα, πριν από περίπου ένα χρόνο.
Ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στην Αχαΐα, έχουν ταυτοποιηθεί περισσότερα από 10 άτομα Ρομά
Από την μέχρι τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 25 περιπτώσεις σε περιοχές της Αιγιάλειας, με την συνολική λεία της εγκληματικής οργάνωσης να ξεπερνά το μισό εκατομμύριο.
Εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.
Στάθης Αγγελόπουλος: «Δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου», ξεσπά η πρώην σύζυγός του
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Γιούλη Γεωργακοπούλου: «Το πρόσωπό σου είναι σαν πίνακας ζωγραφικής»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Αυξάνει τη δύναμή της η ΝΔ - Η τάση σε πιθανό κόμμα Αλέξη Τσίπρα
- Πανελλαδικές 2026: Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω SMS - Πώς κάνετε εγγραφή
- Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 13χρονο έξω από δημοτικό σχολείο
- Φλωρίδης για Γιωτόπουλο: «Έχει 17 φόνους στην πλάτη του και μάλλον δεν του καίγεται καρφί»
- Βραζιλία: Το ανατριχιαστικό στόρι της 21χρονης που σκοτώθηκε σε «rope jumping»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.