Μενού
Ο Αχιλλέας Μπέος στο γήπεδο.
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Αχιλλέας Μπέος μετά τη χυδαία και σεξιστική επίθεσή του σε βάρος δημοσιογράφων, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς ασκήθηκε σε βάρος του αυτεπάγγελτη προκαταρκτική έρευνα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonota.news, ο Αχιλλέας Μπέος εξετάζεται από την Εισαγγελία Βόλου εάν τελέσε το αδίκημα της διέγερσης διάπραξης εγκλημάτων κατά τη διάρκεια της επίμαχης συνέντευξης του την περασμένη Δευτέρα (30/10).

Τότε, ο δήμαρχος Βόλου είχε επιτεθεί στους δημοσιογράφους Κατερίνα Τασοπούλου και Δημήτρη Καρεκλίδη, καθώς του είχαν ασκήσει κριτική για τη διαχείριση των κακοκαιριών Daniel και Elias.

Αχιλλέας Μπέος: Τι είχε πει στη συνέντευξη

Ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς σε δημοσιογράφους τοπικών μέσων ενημέρωσης, όπως την κα. Τασοπούλου που προσπάθησαν να αναδείξουν τα προβλήματα του Βόλου μετά το πέρασμα των κακοκαιριών, όπως ήταν η ποιότητα του νερού. «Γιατί μήπως κάνεις μπάνιο, μία φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή» είπε ο δήμαρχος Βόλου, με τη δημοσιογράφο να είναι απούσα από την αίθουσα.

«Ρε σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι όσοι είστε τέτοιοι. Άπλυτοι και τι να μην σας πω. Ρε Τασοπούλου, σε πειράζει το νερό που κόβεται στις 10 -11, σε πειράζει γιατί υπάρχει λόγος» επανέλαβε ο Αχιλλέας Μπέος.

Δείτε τις δηλώσεις του από το 14:50 και μετά:

 

Αχιλλέας Μπέος: Κάλεσε πολίτες να φτύσουν δημοσιογράφους

Συνεχίζοντας, κάλεσε τους πολίτες του Βόλου να «φτύνουν» τους δημοσιογράφους για όλα όσα έχουν πει διαχρονικά. «Ξεφτιλισμένοι και λίγα σας λέω, σε μία περίοδο καταστροφής που ο κάθε πολίτης έβαλε το λιθαράκι του, εσείς παρακαλάγατε και τρίβατε τα χέρια σας να καταστραφεί η πόλη, να κάνει κατακλυσμό».

«Ρε, ντροπή σας. Απευθύνομαι και στους πολίτες, σε όλους αυτούς που έχωουν ονοματεπώνυμο, στον δρόμο που θα τους βλέπετε να τους φτύνετε, αλλά και να τους φτύνετε, θα νομίζουν πως ψιχαλίζει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA