Μενού
Mpeos
Αχιλλέας Μπέος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζει την πολεμική του κατά του τραγουδιστή και μουσικού Αλκίνοου Ιωαννίδη ο Αχιλλέας Μπέος. Εκτός εαυτού τον αποκάλεσε «φλώρο» σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και τον κάλεσε περιπαικτικά να έρθει να βοηθήσει» με τις πλημμύρες στο Βόλο.

«Να σου πω εγώ, φώναξε αυτό τον φλ... τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει. Άντε, εδώ είμαστε 20 ώρες το 24ωρο στο δρόμο» είπε έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος, με τους παρουσιαστές να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να τον επαναφέρουν στο θέμα: «Δήμαρχε, στο λέω δι'αγάπης, επειδή πραγματικά αγαπάς αυτή την πόλη, σε αδικεί αυτό που κάνεις, μην το κάνεις», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η κόντρα με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Ο διάσημος τραγουδοποιός προκάλεσε την οργή του Αχιλλέα Μπέου πριν από μερικές εβδομάδες, στις 11/9, όταν από τη συναυλία του στην Τεχνόπολη άσκησε δριμεία κριτική στη διαχείριση των πλημμυρών από την πλευρά του δημάρχου Βόλου.

«Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε". Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς» είχε πει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επί σκηνής μεταξύ άλλων.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA