Τραγωδία στο Αιγάλεω, καθώς μία γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στις 22:00 χθες, Σάββατο (4/1) σε ισόγεια μονοκατοικία επί της οδού Μάνου Κατράκη
Στο σημείο επιχείρησε η Πυροσβεστική με 6 πυροσβέστες και δύο οχήματα, θέτοντας την πυρκαγιά υπό έλεγχο.
H γυναίκα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης χωρίς τις αισθήσεις της, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η νεκρή γυναίκα είναι η ένοικος του σπιτιού ηλικίας 60-65 ετών.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.