Μενού
emfyli_via
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Η μητέρα μου δεν γνώριζε τίποτα» δηλώνει η 25χρονη που κατήγγειλε τον πατριό της για σεξουαλική της κακοποίηση από την ηλικία των 14 ετών στην Αίγινα. 

Η φρικτή υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Τρίτη (5/3), όταν ο 36χρονος φερόμενος ως δράστης φαίνεται ότι βίασε τη νεαρή, για άλλη μία φορά, όπως καταγγέλλει, και εκείνη αποφάσισε πως πρέπει να τον καταγγείλει.

Αρχικά, μίλησε σε μία κοινωνική λειτουργό και στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία όπου και έκανε καταγγελία σε βάρος του.

Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ, κατά την έρευνα στο σπίτι του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά και ένα εσώρουχο που φαίνεται ότι ανήκει στην 25χρονη.

Η καταγγέλλουσα, σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ, ενημέρωσε πως η μητέρα της δεν είχε καμία γνώση των όσων συνέβαιναν από τότε που ήταν ανήλικη καθώς ο σύντροφός της «τα έκανα κρυφά». 

«Η μητέρα μου δεν είχε γνώση για όλα αυτά. Δεν ήξερε τίποτα. Αυτός, ό,τι έκανε, το έκανε στα κρυφά. Ήταν επίμονος και ζηλιάρης κάθε φορά που με έβλεπε να βγαίνω με παρέα. Και η μητέρα μου του πετούσε σπόντες για να καταλάβει γιατί είναι έτσι» σημείωσε.

«Εγώ δεν της είχα μιλήσει γιατί δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω. Η μητέρα μου, πάντως, δεν γνώριζε τίποτα και δεν ξέρω καν αν το έχει μάθει γιατί έχω να τους δω από την Τρίτη το πρωί» συμπλήρωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA