Μενού
Σχολείο
Μαθητές σε λύκειο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνεχή είναι τα περιστατικά βίας που αφορούν ανηλίκους, με το νέο, όπως μεταδίδει το aigiovoice.gr, να καταγράφεται το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) στο Αίγιο έξω από το Επαγγελματικό Λύκειο, όπου δύο ανήλικοι έστησαν καρτέρι και χτύπησαν έναν 17χρονο.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, όλα ξεκίνησαν το πρωί της ίδιας ημέρας, όταν ένας 17χρονος μαθητής από την Ακράτα, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο προαύλιο του σχολείου, έπεσε θύμα λεκτικής βίας από έναν 15χρονος, ο οποίος ήταν απ' έξω.

Στο σχόλασμα, ο 15χρονος μαζί με ένα ακόμη παιδί, έστησαν καρτέρι στον 17χρονο στο Αίγιο,  τον κυνήγησαν μέχρι τη στάση του λεωφορείου και στη συνέχεια τον έριξε στο έδαφος, χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Αίγιο: Εξετάζεται η συμμετοχή των εξωσχολικών και σε άλλο περιστατικό

Ο 17χρονος επέστρεψε τραυματισμένος στο σχολείο, γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση των καθηγητών, ενώ οι δύο δράστες έφυγαν από το σημείο με κατεύθυνση την Πάτρα.

Τον ανήλικο παρέλαβε ο πατέρας του και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν εάν οι δύο εξωσχολικοί «συμμετείχαν» σε παρόμοιο επεισόδιο, στο ίδιο σχολείο, πριν 20 ημέρες, με θύμα άλλο μαθητή. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι εκφοβισμοί στο συγκεκριμένο ΕΠΑΛ είναι σχεδόν καθημερινοί με τους εξωσχολικούς, ανήλικους, δράστες, να έχουν ανοίξει κάποιο προηγούμενο με παιδιά του σχολείου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA