Ζευγάρι που βρέθηκε με πάνω από ένα κιλό ηρωίνης, συνελήφθη σύμφωνα με το tempo24.news στο Αίγιο, με τις έρευνες των Αρχών να επεκτείνονται και στο παιδί του, ένα βρέφος τεσσάρων μηνών.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το βρέφος στο Αίγιο παρελήφθη από αστυνομικούς και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να μπει σε καθεστώς φύλαξης.
Από τη διάγνωση των γιατρών προέκυψε πως το βρέφος φέρεται να είναι «εθισμένο» σε ναρκωτικές ουσίες, πιθανότατα λόγω του ότι θήλαζε τη μητέρα του η οποία φέρεται να είναι επίσης χρήστης.
Αίγιο: Το χρονικό της σύλληψης του ζευγαριού
Υπενθυμίζεται πως το αλλοδαπό ζευγάρι είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία που διέμεναν οι δυο κατηγορούμενοι, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν:
- -1- κιλό και -112,13- γραμμάρια ηρωίνης
- -5,65- γραμμάρια κοκαΐνης
- -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
- -2- κινητά τηλέφωνα και πλήθος καρτών sim
- -180- ευρώ και
- σύνεργα νόθευσης και διαμερισμού ηρωίνης σε δόσεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
- Σκάνδαλο Επστάιν: Νοσηλεύεται μετά από απόπειρα αυτοκτονίας ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας
- Πόρισμα ΝΔ για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες για Βορίδη και Αυγενάκη»
- Απόκριες στα Μεστά Χίου: Πόσο αστείο θεωρείται να κάνουμε χιούμορ με τον πνιγμό 15 μεταναστών;
- Κλέλια Ανδριολάτου: Εντυπωσίασε με ροζ διαφανές φόρεμα στο after party των BAFTA - Τη συνόδεψε ο Παπακαλιάτης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.