Νέες καταγγελίες στο Αίγιο για τη δράση από φερόμενη ως συμμορία Ρομά, που σκορπά τρόμο σε καταστηματάρχες στην περιοχή. Ιδιοκτήτης μαγαζιού αποκάλυψε πως δέχτηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο.
Μιλώντας στο MEGA ο καταστηματάρχης κατήγγειλε πως: «Δεν είχα καθόλου προηγούμενα μαζί τους. Όταν είχα ανοίξει στην αρχή το κατάστημα κι έρχονταν να παίξουν, έκαναν ζημιές, φασαρίες, δεν πλήρωναν. Στη συνέχεια άρχισα να ζητάω ταυτότητα απ’ όλους για να προστατέψω και την περιουσία μου. Τελικά πήγα στο νοσοκομείο με σπασμένο ζυγωματικό κι έχω βάλει λάμες στο πρόσωπό μου».
Το κατάστημα παραμένει κλειστό μετά την επίθεση της συμμορίας, με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να αναφέρει πως είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες.
Χθες, Πέμπτη, ήταν το δικαστήριο για την επίθεση στον 27χρονο και όπως καταγγέλλεται, έξω από τα δικαστήρια Αιγίου είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 50 Ρομά, οι οποίοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.