Νέες καταγγελίες στο Αίγιο για τη δράση από φερόμενη ως συμμορία Ρομά, που σκορπά τρόμο σε καταστηματάρχες στην περιοχή. Ιδιοκτήτης μαγαζιού αποκάλυψε πως δέχτηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο.
Μιλώντας στο MEGA ο καταστηματάρχης κατήγγειλε πως: «Δεν είχα καθόλου προηγούμενα μαζί τους. Όταν είχα ανοίξει στην αρχή το κατάστημα κι έρχονταν να παίξουν, έκαναν ζημιές, φασαρίες, δεν πλήρωναν. Στη συνέχεια άρχισα να ζητάω ταυτότητα απ’ όλους για να προστατέψω και την περιουσία μου. Τελικά πήγα στο νοσοκομείο με σπασμένο ζυγωματικό κι έχω βάλει λάμες στο πρόσωπό μου».
Το κατάστημα παραμένει κλειστό μετά την επίθεση της συμμορίας, με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να αναφέρει πως είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες.
Χθες, Πέμπτη, ήταν το δικαστήριο για την επίθεση στον 27χρονο και όπως καταγγέλλεται, έξω από τα δικαστήρια Αιγίου είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 50 Ρομά, οι οποίοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.