Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στο παραλιακό χωριό Μαραθιά Δωρίδας, λίγο έξω από την Ναύπακτο, το βράδυ της Πέμπτης (22/08).
Σύμφωνα με το npress, ένας πατέρας, μαχαίρωσε έναν νεαρό χωρίς μέχρι τώρα να έχει επιβεβαιωθεί ο λόγος της συμπλοκής.
Η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για παρενόχληση του νεαρού με την κόρη του, κάτι που όμως διαψεύδουν κάτοικοι και συγγενείς του νεαρού.
Ο νεαρός μετά την αιματηρή συμπλοκή διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, μεταφέρεται αυτή την στιγμή στην Πάτρα.
Ο δράστης συνελήφθη από άνδρες του ΑΤ Ευπαλίου και κρατείται προφυλακισμένος.
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Γλυφάδα: Ο «ενδιάμεσος κρίκος» μεταξύ ισοβίτη και 30χρονου – Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του
- Δολοφονία στη Σύρο: Τι υποστήριξε ο δράστης - «Δεν τα πιστεύω αυτά για το παιδί μου», λέει η μητέρα της διασώστριας
- Η χειρότερη δουλειά στο Χόλιγουντ είναι και η πιο ελκυστική
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.