Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Κρυονερίου στη Ζάκυνθο, αφού μία 59χρονη γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, βρέθηκε αιμόφυρτη και χωρίς τις αισθήσεις της σήμερα (19/2) στο σπίτι της.
Όπως μεταφέρει το ermisnews, η άτυχη γυναίκα, συμβολαιογράφος στο επάγγελμα, φέρεται να δέχτηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο σε δύο σημεία του σώματος της και να αιμορράγησε στην αυλή της κατοικίας της.
Στο πλαίσιο των ερευνών, σύμφωνα με το μέσο, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ληστείας που κατέληξε σε αιματοκύλισμα, ενώ η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομέιο για να εξακριβωθεί η κατάστασή της
- Μαζωνάκης: Τι ισχυρίζονται οι γιατροί για τους ελέγχους του ΙΣΑ - «Μου έλεγαν θα πάθω καρκίνο», καταγγέλλουν ασθενείς
- Ρωγμές στους τοίχους, κτίρια που βυθίζονται: Η πόλη της Ευρώπης που «παραμορφώθηκε» ξαφνικά το καλοκαίρι
- Πένθος για την Όλγα Φαρμάκη: Πέθανε αιφνιδιαστικά ο αδελφός της σε ηλικία 32 ετών
- Εκτροχιάστηκε τρένο με 180 επιβάτες στη Γαλλία: Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.