Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Κρυονερίου στη Ζάκυνθο, αφού μία 59χρονη γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, βρέθηκε αιμόφυρτη και χωρίς τις αισθήσεις της σήμερα (19/2) στο σπίτι της.
Όπως μεταφέρει το ermisnews, η άτυχη γυναίκα, συμβολαιογράφος στο επάγγελμα, φέρεται να δέχτηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο σε δύο σημεία του σώματος της και να αιμορράγησε στην αυλή της κατοικίας της.
Στο πλαίσιο των ερευνών, σύμφωνα με το μέσο, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ληστείας που κατέληξε σε αιματοκύλισμα, ενώ η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομέιο για να εξακριβωθεί η κατάστασή της
- Αυστηρά μηνύματα Κοβέσι από τους Δελφούς: «Δεν μπορώ να ακούω πως έτσι γίνονται τα πράγματα στην Ελλάδα»
- Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Καρτέρι θανάτου στην 43χρονη - Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία
- Δολοφονία 25χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Ολονύχτια έρευνα στο πάρκο για ένα στοιχείο – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
- Υπάρχει ελπίδα: Δρομείς βοήθησαν εξαντλημένο συναθλητή τους να τερματίσει τον Μαραθώνιο Βοστώνης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.