Άδειασαν, όπως όλα δείχνουν τα μπουκάλια της Τσάνταλης, καθώς η ιστορική οινοποιία με μια μακρά ιστορία 134 ετών κατέθεσε αίτηση πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνοντας το χειρότερο σενάριο που από καιρό «στοίχειωνε» την αγορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτηση πτώχευσης κατατέθηκε χθες 25/7 και καταχωρήθηκε σήμερα 26/7, ενώ αναμένεται να συζητηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2024.
Μπροστά σε αυτή την εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για μια εταιρεία που συνέδεσε το όνομά της με την ανάπτυξη του εγχώριου οινοποιητικού κλάδου για πάρα πολλές δεκαετίες, αυξάνεται η αβεβαιότητα για τους εργαζομένους της.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Δεν τον αναγνωρίζεις με την πρώτη: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Βραζιλία: Νεκρός τεχνικός που εργαζόταν για τη συναυλία της Σακίρα - Παγιδεύτηκε στο σύστημα ανύψωσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.