Άδειασαν, όπως όλα δείχνουν τα μπουκάλια της Τσάνταλης, καθώς η ιστορική οινοποιία με μια μακρά ιστορία 134 ετών κατέθεσε αίτηση πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνοντας το χειρότερο σενάριο που από καιρό «στοίχειωνε» την αγορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτηση πτώχευσης κατατέθηκε χθες 25/7 και καταχωρήθηκε σήμερα 26/7, ενώ αναμένεται να συζητηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2024.
Μπροστά σε αυτή την εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για μια εταιρεία που συνέδεσε το όνομά της με την ανάπτυξη του εγχώριου οινοποιητικού κλάδου για πάρα πολλές δεκαετίες, αυξάνεται η αβεβαιότητα για τους εργαζομένους της.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.