Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην περιοχή της Μακρυνείας, στην Αιτωλοακαρνανία, σήμερα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, ένας 55χρονος φέρεται να χτύπησε τη σύζυγό του.
Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι όπου σημειώθηκε το περιστατικό. Όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 55χρονος δεν παραδόθηκε και κλειδώθηκε στο σπίτι του.
Μετά από διαπραγματεύσεις οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Α.Τ. Αιτωλικού, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος του. Αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα Μεσολογγίου.
- Ο «μάστορας» στις φιγούρες Τσουβέλας ξαναχτύπησε σε πανηγύρι κι έκανε το τσιμέντο να τρίζει
- Η «χυλόπιτα» ήταν ο ορισμός της ιατρικής κομπίνας
- Το πρώτο τροχαίο με θύμα πεζό στην ιστορία της ανθρωπότητας – Πώς ένα όχημα με 6,4 χλμ/ώρα σκότωσε μία γυναίκα
- Ο άνθρωπος που άναψε τσιγάρο στο εκτελεστικό απόσπασμα και έγινε τραγούδι του Θανάση Παπακωνσταντίνου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.