Μενού
ploio
EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στα επίπεδα από 300 έως και περίπου 500 ευρώ σε νησιά των Κυκλάδων ή ακόμα και στα «ύψη» των 1.300 ευρώ, για παράδειγμα στην Ύδρα, ανέρχεται το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις για τις ημέρες του Πάσχα (18/4 - 21/4 , Μ. Παρασκευή - Δευτέρα του Πάσχα) σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης στην νησιωτική χώρα και σε δημοφιλείς ηπειρωτικούς προορισμούς.

Επίσης, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, οι προ-κρατήσεις ήδη «χτυπάνε» ποσοστά από 75% έως 90% σε δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων, του Αργοσαρωνικού ή και σε Κέρκυρα αλλά και Πάτμο.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...