Συναγερμός σήμανε στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πυροσβεστική όταν ενημερώθηκε για φωτιά σε σκάφη στην Ακτή Θεμιστοκλέους.
Επί τόπου έσπευσαν 20 πυροσβέστες με οχήματα αλλά και πλοιάρια της πυροσβεστικής για ρίψεις νερού από θαλάσσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σε τουλάχιστον τέσσερα σκάφη, έναν εκ των οποίων ξύλινο.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ οι δυνάμεις της πυροσβεστικής δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά. Πληροφορίες αναφέρουν πως ένα σκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ η φωτιά μαίνεται στα άλλα τρία.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.