Μενού
Ψάρια στην Αλεξανδρούπολη
Χιλιάδες ψάρια στην Αλεξανδρούπολη | Glomex - @ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωποι με ένα σπάνιο φαινόμενο ήρθαν οι κάτοικοι στην Αλεξανδρούπολη το απόγευμα της Παρασκευής (21/12), όταν είδαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, χιλιάδες ψάρια να ανεβαίνουν μαζικά στην επιφάνεια της θάλασσας στο λιμάνι της πόλης.

Σύμφωνα με το evrosnews.gr, τα ψάρια που αντίκρισαν οι κάτοικοι στην Αλεξανδρούπολη δεν ήταν νεκρά, αλλά συνέχιζαν να κινούνται ανάμεσα στις βάρκες της προβλήτας, και για λίγα λεπτά ολοένα και αυξάνονταν.

Άξιο αναφοράς είναι ότι για το φαινόμενο στην Αλεξανδρούπολη, έχουν δώσει απαντήσεις οι ειδικοί οι οποίοι αναφέρουν πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό και –πιθανότατα– οφείλεται στις μεταβολές του καιρού.

Η πιθανότερη εξήγηση είναι πως τα ψάρια προτιμούν την επιφάνεια της θάλασσας, καθώς η οξυγόνωση, που υπάρχει, είναι μεγαλύτερη. Όπως αναφέρεται, στο σημείο επικράτησε για λίγο πανικός, με κάποιους πολίτες να αναζητούν απόχες και άλλους καλάμια ψαρέματος για να τα μαζέψουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA