Μαθήτρια στην Αλεξανδρούπολη καταγγέλλει καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχλησή της.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η μαθήτρια Γυμνασίου, ο 55χρονος εκπαιδευτικός την παρενοχλούσε συστηματικά και επιχειρούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία, ενώ της μιλούσε με απρέπεια, προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.
Όπως μεταφέρει το thesstoday.gr, η ανήλικη μίλησε σε συγγενικό της πρόσωπο και το θέμα έφτασε στο Τμήμα Ασφαλείας της Αλεξανδρούπολης, όπου και υπέβαλε τη σχετική μηνυτήρια αναφορά.
Ο εκπαιδευτικός έχει προσαχθεί από τις Αρχές και ανακρίνεται, ενώ το τοπικό μέσο μεταφέρει πως μπορεί η προσαγωγή να γίνει σύλληψη τις επόμενες ώρες.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.