Παγωμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης μετά την είδηση της αυτοκτονίας ενός 62χρονου το βράδυ της Τετάρτης (12/06) στον οικισμό του Απαλού.
Σύμφωνα με το evros-news.gr, ο αυτόχειρας έμενε μόνος του και βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του.
Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που επίσης έφτασε στην πολυκατοικία, μετέφερε τη σορό του για νεκροψία-νεκροτομή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε αποπειραθεί να βάλει τέρμα στη ζωή του πριν λίγα χρόνια με κατανάλωση χαπιών.
Αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας και όλα αυτά προφανώς τον οδήγησαν στην απόφαση να αυτοκτονήσει.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.