Τέσσερα αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες σήμερα (5/10) στον Άλιμο, και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες το ΙΧ από το οποίο ξεκίνησε η φωτιά ήταν κλεμμένο.
Όπως επισημαίνει η ΕΡΤ, συνελήφθη ένας 38χρονος ο οποίος φέρεται να έκλεψε μεθυσμένος το όχημα από ιδιοκτήτη στη Γλυφάδα και κατευθύνθηκε προς το Καλαμάκι.
Το συμβάν, σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί. Τα τρία από τα τέσσερα κάηκαν ολοσχερώς, ενώ το ένα έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Το φλεγόμενο αυτοκίνητο απομακρύνθηκε με γερανό.
Τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται περαιτέρω από το τμήμα της Πυροσβεστικής. Επιπλέον, σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο δράστης στην αρχή, «τρύπωσε» σε πολυκατοικία προκειμένου να ξεφύγει από τις αρχές.
«Ξυπνήσαμε από τις εκρήξεις. Βγήκαμε και υπήρχε φωτιά από το αμάξι», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
- Τα πρότζεκτ που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης: Οι εμφανίσεις και το νέο τραγούδι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.