Τέσσερα αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες σήμερα (5/10) στον Άλιμο, και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες το ΙΧ από το οποίο ξεκίνησε η φωτιά ήταν κλεμμένο.
Όπως επισημαίνει η ΕΡΤ, συνελήφθη ένας 38χρονος ο οποίος φέρεται να έκλεψε μεθυσμένος το όχημα από ιδιοκτήτη στη Γλυφάδα και κατευθύνθηκε προς το Καλαμάκι.
Το συμβάν, σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί. Τα τρία από τα τέσσερα κάηκαν ολοσχερώς, ενώ το ένα έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Το φλεγόμενο αυτοκίνητο απομακρύνθηκε με γερανό.
Τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται περαιτέρω από το τμήμα της Πυροσβεστικής. Επιπλέον, σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο δράστης στην αρχή, «τρύπωσε» σε πολυκατοικία προκειμένου να ξεφύγει από τις αρχές.
«Ξυπνήσαμε από τις εκρήξεις. Βγήκαμε και υπήρχε φωτιά από το αμάξι», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.