Καλεσμένος στην ΕΡΤ ήταν ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος μίλησε για την υπόθεση στην Αμαλιάδα με τα νεκρά μωρά, παρουσιάζοντας όσο μπορούσε το οικογενειακό ιστορικό της 24χρονης.
Ο κ. Γιαννόπουλος έκανε λόγο πως η 24χρονη και τα αδέλφια της στην Αμαλιάδα ζούσαν σ' ένα άκρως κακοποιητικό περιβάλλον, με τον σύντροφο της μητέρας να αποτελεί τον κύριο παράγοντα του τεράστιου προβλήματος.
«Είχε βιαιοπραγήσει και κακοποιήσει σε όλα τα παιδιά. Η πρόνοια είχε ενημερωθεί για τα συμβάντα αυτά και όλοι γνώριζαν ότι τα παιδιά ζούσαν σε κατάσταση φρίκης» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου».
Αμαλιάδα: Όλα όσα είπε ο κ. Γιαννόπουλος
«Ήθελα, λοιπόν, να πω πως αυτό το κορίτσι κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής μάς ενημέρωσε προκειμένου να γίνει η έρευνα για την εύρεσή της.
Το πρώτο καμπανάκι ενός παιδιού που θέλει να πει κάτι, είναι οη εξαφάνισή του. Όταν είδα τις λεπτομέρειες για το τι συνέβη και συνέβαινε σε αυτήν την οικογένεια, μόνο δύσκολο δεν μπορεί να περιγραφεί το περιβάλλον.
Ο σύντροφος της μητέρας της 24χρονης ήταν ο κύριος παράγοντας του τεράστιου προβλήματος.
Είχε βιαιοπραγήσει και κακοποιήσει σε όλα τα παιδιά. Η πρόνοια είχε ενημερωθεί και όλοι γνώριζαν ότι τα παιδιά ζούσαν σε κατάσταση φρίκης. Η μητέρα ήταν εξαφανισμένη».
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.